TUNCELİ / MERKEZ - Tunceli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında,

tercih danışmanlığı hizmetlerimiz devam ediyor.

Tercih danışmanlığı, 08 Ağustos 2023 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir.

Tem

Tercih Danışmanlığı Birimimizde görevli olan rehber öğrtemenler /psikolojik danışmanlar tarafından, 2023 YKS kapsamında, Hozat ilçemizde tercih danışmanlığı hizmeti verildi.

Tem

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında, Tercih Danışmanlığı Birimimizde görevli olan rehber öğrtemenler /psikolojik danışmanlar tarafından, tercih danışmanlığı hizmeti verilmeye başlandı. Söz konusu tercih danışmanlığı hizmetleri, 08 Ağustos 2023 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir.

Tem

Kurumumuz rehber öğretmeni/psikolojik danışmanları tarafından, 27 Temmuz-08 Ağustos 2023 tarihleri arasında, YKS kapsamında Tercih Danışmanlığı hizmeti verilecektir.

Tem

LGS Tercih danışmanlığı sürecinde öğrenci ve velilerimizin yanındayız.

Hozat Ercan Doğan Ortaokulu’nda tercih danışmanlığı hizmeti verilmeye devam etmektedir.

2023 LGS TERCİH BİLGİLENDİRME REHBERİ

Tem

03-19 Temmuz 2023 tarihleri arasında Kurumumuzda LGS Tercih Danışmanlığı hizmeti verilmektedir.

Haz

YKS'ye Girecek   Tüm   Öğrencilerimize  Başarılar Dileriz..

''Karne Günü ve Yaz Tatili İçin Velilere Öneriler''

Dosyamıza bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haz

2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Sonu Rehber Öğretmenler /Psikolojik Danışmanlar Toplantısı kurumumuzda yapıldı.

Haz

''YÜKSEKÖĞRETİM  KURUMLARI SINAVINA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERE VE VELİLERİNE ÖNERİLER'' Konulu dosyaya bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haz

Tunceli İl Merkezi ve İlçelerimizde yer alan Ortaöğretim Kurumlarının bilgilerine ilişkin hazırlanan rehbere bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haz

İl Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Ekibi eğitim ve öğretim yılı sonu toplantısı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Şaştım başkanlığında, 06 Haziran 2023 tarihinde, kurumumuzda yapıldı.

Toplantıda; depremden sonra, ilimizde yapılan Psikososyal Destek çalışmaları değerlendirildi.

Haz

Okul öncesi dönemde öğrenime devam eden öğrencilerin duygusal, sosyal, bilişsel ve psikolojik etkilenme düzeylerini belirlemek ve eğitim öğretim sürecine hazır olma düzeylerini tespit etmek amacıyla, “gönüllülük” esasına dayalı olarak; 30 Eylül 2023 tarihi itibariyle yaş aralığı 66 ay ve üzeri olan çocuklara yönelik 05 – 16 Haziran 2023 tarihleri arasında Tunceli RAM’da Metropolitan Okul Olgunluğu Testi uygulanacaktır.