Mrt

Kurumumuz Psikolojik Danışmanları tarafından ilimiz Merkez'deki  okul rehberlik ve psikolojik danışma  servisleri ziyaret edildi.

Okul Rehberlik servislerinin genel durumları, okullarda yapılan çalışmalar ve ihtiyaçlar görüşüldü.

Mrt

BİLSEM Ön Değerlendirme Uygulaması İçin Önemli Hatırlatmalar

Uygulamalar 19 Mart tarihinde başlayacaktır.

Ock

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz...

Ock

Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan, 18 Ocak 2022 tarihinde kurumumuzu ziyaret ederek bazı incelemelerde bulundu. Kurumumuz tarafından yapılan çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdürümüz Gürsel Ekmekci, kurum Müdürümüz Serhat Yıldız ve öğretmenlerimizden bilgi aldı. Kurumumuzu ziyaretlerinden ötürü, Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan'a Teşekkür Ederiz.

Tercih Başvuru Süresi: 05 -13 Ağustos 2021

Tercih başvuru süresince; rehber öğretmeni /psikolojik danışmanı olmayan okullarımızın öğrencilerine, önceki yıllarda mezun olan öğrencilerimize,  internete erişimi olmayan, ihtiyaç duyan tüm öğrenci/birey ve velilerimize tercih danışmanlığı hizmeti çevrim içi (online), telefon ile iletişim aracılığıyla verilecektir.

Ayrıca, planlaması önceden birlikte yapılması koşuluyla, yüz yüze de tercih danışmanlığı hizmeti verilecektir.

TERCİH DANIŞMANLIĞI İÇİNTELEFON NUMARALARIMIZ:

DUYURU

Ülkemiz genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri kapsamında, rehberlik ve araştırma merkezlerinde yürütülmekte olan eğitsel değerlendirme ve tanılama hizmetleri /işlemleri 30 Nisan 2021 tarihinden itibaren 17 Mayıs 2021 tarihine kadar durdurulmuş olup, oluşturulan randevular ileri tarihlere ertelenecektir.

Bu sebeple, kurumumuzda, 30 Nisan 2021 tarihinden itibaren 17 Mayıs 2021 tarihine kadar, eğitsel değerlendirme ve tanılama hizmetleri /işlemleri yapılamayacaktır.