TUNCELİ RAM'IN TARİHÇESİ.

TUNCELİ RAM'IN TARİHÇESİ

Tunceli Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, 14.12.1992 tarihinde Tunceli Atatürk Lisesi'ne ait binanın bir kısmında faaliyete başlamıştır. Bir süre burada hizmet verdikten sonra, 1999 yılında Tunceli Halide Edip Kız Meslek Lisesi binasına ait 3 odalı bir yer, kuruma tahsis edilmiştir.

2002 yılında, Yeni Mahalle'de bulunan Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eski binasına taşınmıştır. Sonraki süreçte,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eski binasında Özel Eğitim İş Uygulama Okulu'nun açılması ile birlikte, Özel Eğitim İş Uygulama Okulu ile birlikte aynı binada hizmet vermeye devam etmiştir. Söz konusu hizmet verilen binadan, 18 Ağustos 2016 tarihinde taşınılarak, önceki hizmet binasının karşısında bulunan ve taşınmış olan İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin eski binasına taşınmıştır.

07 Mayıs 2022 tarihinde, Atatürk Mahallesi'nde, Tunceli – Elazığ Karayolu üzerinde bulunan ve taşınmış olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eski binasına taşınmıştır.

Yayın: 12.05.2022 - Güncelleme: 12.05.2022 09:46 - Görüntülenme: 423